De camping in Gelderland

Kamperen bij Marveld Recreatie

De gezelligheid om je heen, de geur van de natuur en de vele faciliteiten op het vakantiepark. Dat maakt Marveld Recreatie tot een ideale camping in Gelderland om jouw kampeervakantie door te brengen. Kamperen bij Marveld is genieten van alles wat de Achterhoek te bieden heeft. De kinderen vermaken zich op één van de vele speeltoestellen, ondernemen activiteiten met het animatieteam of glijden van de waterglijbanen in het binnen- of buitenzwembad. Dit terwijl je geniet van het zonnetje, de krant leest, een hengeltje uitgooit of gebruik maakt van ons gratis WIFI netwerk (1 code voor 2 apparaten). Wat kan kamperen leuk zijn!

 

Vermaak voor jong en oud

camping gelderlandTerwijl je zelf tot rust komt en geniet van een heerlijke vakantie, kunnen de kids zich volop vermaken met de talloze speelmogelijkheden of avonturen beleven met ons ervaren animatieteam.

Een vossenjacht, een meeleeftheater en een kindersoos op de recreatie-zolder zijn maar enkele van de activiteiten. Ook de oudere jeugd hoeft zich geen minuut te vervelen. Voor hen is er de discotheek in de bierkelder of live-muziek tijdens het hoogseizoen.

Voorzieningen op de camping

Op onze camping in Gelderland heeft elke kampeerplek standaard de beschikking over diverse voorzieningen, dat maakt kamperen in Gelderland nog aantrekkelijker.

  • Gedeelde water aan- en afvoer
  • Stroomvoorziening (6 ampere tot maximaal 16 ampere)
  • Een centrale antenne voor het TV-signaal
  • Ruime kampeerplaatsen (100 m2)
  • Uitgebreide wasgelegenheden met familiedouches
  • Verwarmde sanitairgebouwen
  • Wasmachines en wasdrogers
  • Gratis WIFI (1 code voor 2 apparaten)

Camping met prive sanitair

Een camping met privé sanitair naast de caravan of tent. Je hoeft geen eind te lopen naar de WC, douche of wastafel en deze te delen met andere gasten. Dankzij het privé sanitair op onze camping in Gelderland staat jouw caravan of tent direct naast je eigen voorzieningen.

Meer informatie

Vier de zomervakantie op de camping

camping zwembad

Het grote, verwarmde buitenbad met glijbaan, ligweiden en een fantastische waterspeeltuin voor de kinderen staat garant voor veel waterpret.

U kunt ook lekker gaan roeien op de roeivijver of het riviertje de Slinge. Uiteraard kunt u ook een hengeltje uitgooien in de fraaie visvijvers of in de visrijke Slinge, het riviertje waar Marveld Recreatie aan gelegen is.

Kamperen in de herfst en in de winter

camping met privesanitairOp de camping is het ook in de herfst en in de winter goed toeven. Iedere kampeerder kan gebruik maken van een vijfsterren toiletgebouw, compleet met babyroom en familiedouche. De gebouwen hebben zelfs vloerverwarming, zodat je er ook in herfstseizoen warmpjes bijzit.

Volop kindervermaak en animatie bij Marveld

Op Marveld kan het allemaal! De kinderen kunnen zich de hele dag vermaken door ons bijzondere animatieteam. Het animatieteam heeft speciaal voor de kinderen een uitgebreid animatieprogramma. Ga op reis met de schaterparade over het hele vakantiepark, dans mee in de disco of beleef spannende avonturen met Pleun & Teun. Klik hier voor meer animatie-info en het programma.

Onze plattegrond

Klik hier voor onze plattegrond

 

 

Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1076 customer reviews