Culinaire arrangementen bij Marveld Recreatie

Bij Marveld Recreatie kun je bij het boeken van je vakantie ook meteen een ‘Uit Eten arrangement’ of ‘Ontbijtbuffet arrangement’ boeken. Hiermee ben je elke dag verzekerd van een overheerlijk diner of ontbijtbuffet in één van onze restaurants. Mocht je echter nog even willen wachten tot je op het park aangekomen bent, ook dat is mogelijk. Reserveer het arrangement dan het liefst bij aankomst op ons vakantiepark in de Achterhoek.

Voor het boeken van een culinair arrangement heb je het boekingsnummer, de aankomstdatum en je e-mailadres nodig. Je ontvangt dan per e-mail een bevestiging van één van de arrangementen. De betaling kun je bij aankomst voldoen aan de receptie bij het tonen van de bevestigings e-mail.

Mocht je een kinderstoel voor één van je kinderen willen reserveren, vermeld dit dan bij de overige opmerkingen. Boek deze kinderen wel onder de personen in.

Dit arrangement is helaas niet mogelijk tijdens de Kerstdagen.

 

Ontbijtbuffet arrangement

Ook aan het ontbijt is natuurlijk gedacht. Als gast van ons hotel of onze camping in Gelderland begin je de dag al genietend van ons ontbijtbuffet. Meer informatie en het boeken van het ontbijtbuffet vindt u hier.

 

Uit Eten arrangement

Maak je gebruik van het ’Uit Eten arrangement’?  (Dan kiest u zelf dagelijks minimaal 3 gangen: een voor-, hoofd- en nagerecht).
Maar ook zonder het ’Uit Eten arrangement’ kun je natuurlijk van deze overheerlijke gerechten genieten in één van onze restaurants. Bekijk hier ons restaurant-aanbod op Marveld, het vakantiepark in Gelderland.

Met het ‘Uit Eten arrangement’ krijg je dagelijks een ander menu:

  • Maandag/dinsdag/vrijdag: 3-gangen-diner à la carte keuzemenu. Culinaire verwennerij!
  • Woensdag: pannenkoek- of pizzamenu. De keuze is aan jou!
  • Donderdag: barbecuen. Hierbij heeft u de keus uit verschillende soorten vlees. Diverse soorten rauwkost, fruit, sauzen, stokbrood en roomboter maken het geheel compleet. U maakt uw spiesen zelf klaar op uw eigen barbecue die in uw tafel is verwerkt.
  • Zaterdag/zondag: barbecuen of 3-gangen-keuzemenu. De ene dag barbecuen, op de andere dag mag je zelf een 3-gangen keuzemenu samenstellen. Op de aankomstdag wordt gemeld op welke dag je wordt verwacht in het grill restaurant en op welke dag het keuzemenu wordt geserveerd.

In overleg zijn extra dagen bij te reserveren.

Bekijk ons Marveld Uit Eten arrangement (PDF)

'Uit Eten arrangement': kinderen tot 4 jaar gratis

Boek je het ‘Uit Eten arrangement’ dan zijn kinderen t/m 4 jaar gratis.
Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu. Voor de kleinsten hebben we de gerechten speciaal aangepast. Voor de wat oudere kinderen zijn er speciale kindermenu’s. Gaarne van te voren opgeven.


Marveld Cadeaubon

Informeer ook eens naar de Marveld cadeaubon. Verras vrienden of familie met een origineel geschenk!

Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1076 customer reviews