Restaurants van Marveld Recreatie

Voor ieder wat wils op culinair gebied!

Marveld Recreatie biedt op het culinaire vlak voor ieder wat wils, van een lekker tussendoortje tot een diner voor de echte fijnproevers. Na het diner kun je genieten van de gezelligheid in onze Bar-Bowling of het terras bezoeken op de buitenplaats van vakantiepark Marveld.

 

Marveld Recreatie staat niet stil en is continu bezig om het je tijdens jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Je hebt immers voor een vakantie in de Achterhoek gekozen om te genieten van een paar heerlijke, ontspannen dagen. Natuurlijk hoort het uit eten gaan hier ook bij. Terwijl je alvast geniet van een aperitiefje, zijn onze koks druk bezig om een smakelijk menu te bereiden. Als u één van onze restaurants bezoekt zul je ontdekken, dat de Saksische stijl die Marveld Recreatie uitstraalt hier terug te vinden is; je ontvangt een gastvrij onthaal!

Boek hier uw culinair arrangement

Italiaans restaurant Mama Mia

Voor de lekkerste Italiaanse gerechten!
Voor een heerlijke pizza, pasta of lasagne hoef je niet naar Italië te reizen. Ook in ons Italiaanse restaurant op Marveld Recreatie is het culinair Mediterraans genieten. Alle pizza’s worden gebakken in een originele Italiaanse houtoven, wat een extra lekkere authentieke smaak geeft. Ook de voor- en bijgerechten zijn de moeite waard. Laat het je smaken!

Bekijk hier de menukaart van restaurant Mama Mia

Pannenkoekenrestaurant 't Bakhoes

Een traktatie voor jong én oud
De echte smulliefhebber kan zijn hart ophalen in ons pannenkoekenrestaurant ’t Bakhoes. Hartige of juist zoete trek? Er zit vast wel iets lekkers tussen! Bereid volgens eigen recept en met de lekkerste ingrediënten klaargemaakt. Zullen we alvast een tafeltje reserveren?

Bekijk hier de menukaart van restaurant ‘t Bakhoes

Grill restaurant Grill'n & BBQ'n

Gezellig samen barbecuen
Natuurlijk is het leuk om zelf te koken, maar als je daar geen zin in hebt, dan zijn er bij vakantiepark Marveld Recreatie meer dan genoeg mogelijkheden om heerlijk uit eten te gaan. Indoor barbecuen? Ook bij mooi weer een goed idee! Onbeperkt zelf grillen in een gezellige sfeer, beleef het bij vakantiepark Marveld.

Bekijk hier de menukaart van restaurant Grill’n & BBQ’n

À la carte restaurant Chef's Plate

20161221_120231_resized (Kopie)

Smakelijk eten!
Zelf je eigen menu samenstellen? Dat kan natuurlijk in ons à la carte restaurant op Marveld Recreatie. Eet smakelijk!

Bekijk hier de à la carte kaart

Bekijk hier het wildmenu (half oktober tot eind december)

 

Neem een kijkje in het à la carte restaurant

 

Ontdek Marveld Recreatie in een virtuele tour!

 

Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1077 customer reviews