Shuttle service van Marveld Recreatie

Bij Marveld Recreatie is aan alles gedacht. Komt u allemaal met de trein? Dan kunt u rekenen op gratis vervoer tussen het dichtstbijzijnde NS station en onze camping in de Achterhoek.

Let op! Deze service is alleen voor gasten welke geen andere mogelijkheid hebben voor vervoer van station Lichtenvoorde-Groenlo naar Marveld Recreatie.

 

 

Komt u allemaal met het openbaar vervoer? Dan bieden wij op uw aankomst- en vertrekdag (maandag of vrijdag) tot 17.00 uur een gratis shuttle service. Wij brengen u van het NS station Lichtenvoorde-Groenlo naar Marveld Recreatie en na afloop van uw vakantie brengen wij u ook gratis weer terug. U kunt dit tot 1 dag van te voren telefonisch reserveren via nummer 0544-466000.
Vanaf het treinstation kunt u de bus nemen naar het busstation in Groenlo (Lijn 72 richting Groenlo). Vanaf hier is het via het wandelpad 4 minuten lopen naar Marveld Recreatie. Als u bij de poort bent kunt u telefonisch (0544-466000) contact opnemen met de receptie zodat wij deze poort voor u kunnen openen.

 

Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1077 customer reviews