Supermarkt op Marveld Recreatie

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u bij de supermarkt terecht.
Onze uitgebreide supermarkt op Marveld Recreatie biedt een keur aan artikelen in een prettige winkel op de binnenplaats van het vakantiepark. Speelgoed of lectuur, we hebben het allemaal. Ook voor vers gebak kun je bij de supermarkt terecht en meerdere keren per dag bakken we ons brood ovenvers.
Tel. 0544-463747

Verblijf je op Marveld Recreatie, dan is het makkelijk als je even snel boodschappen kunt doen voor de maaltijd die je wilt bereiden in je eigen bungalow. Marveld Recreatie biedt die mogelijkheid met haar eigen uitgebreide supermarkt gelegen op de binnenplaats van het vakantiepark. Van dagelijks vers brood tot huishoudelijke middeltjes, er is bijna niets wat ontbreekt.

Dagelijks verse broodjes en gebak


Onze broodjes worden iedere dag vers afgebakken. Er is een ruime keuze uit diverse broodsoorten en heerlijke gebakjes.

Openingstijden

De actuele openingstijden van de supermarkt staan in de informatiemap, die de gasten ontvangen bij aankomst op Marveld Recreatie.

Boodschappenservice

Marveld Recreatie biedt de mogelijkheid een boodschappenlijstje samen te stellen op deze site. Wij zorgen er dan voor dat de boodschappen al in de bungalow staan als je aankomt op onze camping in Gelderland. Deze boodschappen worden vervolgens afgerekend bij het inchecken aan de receptie.

Bestelformulier
Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1077 customer reviews