Marveld Recreatie
Telefoon     0544 466000
Nazomeren doe je bij…
Ontdek je geluk - Marveld Recreatie Zoek en Boek
Last minutes - Rust of actief - Uit eten - Hotel Bungalow - Fietsarrangement

Marveld heeft vanaf 15 augustus weer enkele kampeerplaatsen beschikbaar. Als je snel bent met boeken kan je nog even genieten van de vele faciliteiten en vooral het mooie weer van de nazomer.

Statistisch gezien heb je in september en oktober grote kans op aangenaam zomerweer. Boek in die periode een bungalow voor een week of weekend en je kunt voordelig genieten. Deze last minutes vind je op marveld.nl
Check onze lastminutes

Last minutes

Bungalow DUO4
Bungalow BR50
Bungalow VWL5

Ook zijn er vanaf 24 augustus nog enkele midweken beschikbaar. Check voor deze en nog meer voordelige lastminutes onze website!

Zoek & Boek
(Genoemde prijzen zijn exclusief bedlinnen, toeristenbelasting en schoonmaakkosten)
Rust of lekker actief

Kom je voor je rust en wil je even helemaal niets, dan kan dat. Eindelijk eens in alle rust dat boek uitlezen op je eigen terras met het vooruitzicht dat je ’s avonds heerlijk uit eten gaat. Wie wil dat nu niet?

Ben jij diegene die een boek lezen maar helemaal niets vindt en wandelen, fietsen en hardlopen wel? Dan hebben we goed nieuws voor je. Bij de receptie hebben we gratis fiets-en wandelroutes met verschillende afstanden. Zo zie je de Achterhoek eens niet door een autoraam. Veel plezier alvast!

Uit eten

Weet je dat je bij Marveld ook een “Uit Eten” arrangement kunt bijboeken. Gewoon eens proberen, het bevalt je vast heel goed. Heerlijk à la carte eten!

Nieuw in ons aanbod
De “Hotel Bungalow”

De hotel bungalow Type HB50. Het woord zegt het al, een bungalow met hotel faciliteiten. Van ontbijt tot wellness in het hotelzwembad en nog veel meer lees je op marveld.nl

Boek nu!
Fietsarrangement in de Achterhoek


Fietsliefhebbers opgelet!
Fiets van hotel naar Hotel met het 4 daags fietsarrangement. De fietsroutes zijn gebaseerd op het fietsroutenetwerk in de Achterhoek. Per dag leg je tussen de 45 en 60 kilometer af. Prijs vanaf € 179 per persoon.

In de nieuwsrubriek op marveld.nl lees je nog veel meer over dit wel heel aantrekkelijke aanbod. Nog even dit; geen gesjouw met koffers, dat doen wij voor je.

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Instragram
Kijk op marveld.nl voor meer informatie
en lastminute aanbiedingen en volg ons op social media!
Live webcam Brochure Foto en Video
Copyright © 2020 Marveld Recreatie
Elshofweg 6   |    7141 DH Groenlo   |    Tel: 0544 466000   |    [email protected]   |    marveld.nl
{readpixel}
Nieuwsbrief overzicht