Uw mening telt... laat het ons weten!

Bij Marveld Recreatie hechten we erg aan uw mening.
We vinden het dan ook erg belangrijk dat u na een verblijf op Marveld Recreatie van u laat horen. Bekijk hieronder reacties van anderen.

Laat een reactie achter

Fam Snijders Dirk und Tanja

Op 14 september 2020

Top Campingplatz immer wieder

Fam Vondenhoff uit heerlen

Op 3 september 2020

Weer 11 dagen vertoefd op marveld en het was weer top. Ondanks het corona virus hebben we weer 11 geweldige dagen beleeft. Het weer zat gelukkig mee en de kleinkinderen hebben heerlijk kunnen zwemmen. Komend jaar zullen we zeker weer van de vakantie gaan genieten op marveld.

wim van dam uit leiden

Op 20 augustus 2020

Net weer terug van 10 dagen marveld. En moet zeggen het was weer fantastisch net als de vorige keer. Huisje was perfect met giga groot gras veld erbij. Het weer zat ook goed mee . Buitenbad goed groter gemaakt met meerdere plekken om te liggen. Voor de kids ook weer veel te doen. Dus met 1 woord TOP. Bedankt Marveld voor top vakantie namens mij fam van dam en fam hermsen

fam. van der Plaat uit Heiloo

Op 20 augustus 2020

Perfecte en heerlijke camping met alles er op en eraan. Restaurants zijn prima alleen de supermarkt sluit om 18.00 uur dit had iets later mogen zijn. Maar evengoed is alles 5 sterren waard.

Fam van wijk wijk en aalburg

Op 9 augustus 2020

Geweldig genieten in een mooie vijvervilla, luxe, schoon en groot. Mooi park,vriendelijke medewerkers, leuk zwembad. Alles positief eigenlijk. Volgend jaar komen we weer terug hoor!!😍😍

Brommers

Op 9 augustus 2020

BESTE VAKANTIEPARK OOIT! We komen er al 11 jaar en nooit vervelend of saai geworden <3 !

Fam Timmer

Op 30 juli 2020

Voor de 1e keer een luxe bungalow geboekt. Alles keurig netjes, fijne bedden en elke ochtend een heerlijk ontbijt in het hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Een heel mooi en gezellig park, met voor iedereen wat wils. Komen zeker een keer terug.

dominique uit belgië

Op 23 juli 2020

voor ons de 1ste keer maar zeker niet de laatste keer.. hebben luxe huisje geboekt, alles perfect in orde, goede bedden, mooi gepoetst. hebben mooie ruime tuin. park enorm goed, mooi onderhouden, tot nu toe 1x frietjes gegeten en 1x grillrestaurant. alles top! grill restaurant zeker aan te bevelen. tot nu toe niks op aan te merken. het is een top park !

R.Ham Apeldoorn

Op 16 juli 2020

Al 16 jaar een thuis voor ons

Familie Bart

Op 25 juni 2020

Wat een fantastisch park zeg. Zoveel te doen, zo schoon binnen en buiten. Fijn huisje, heerlijke tuin. Vriendelijk personeel en zo behulpzaam. De speeltuinen door het hele park en de zwembaden .. kids zijn verliefd. Eerste keer en zeker niet de laatste. Dank!


Marveld Recreatie
Rated 5/5 based on 1066 customer reviews